SOBA ZA NJEGA

Lokacia: Stan u stambenoj zgradi na Vračaru

Neto površina: 65 m2

Projekat / izvođenje: jun / septembar 2020.

Udobnost, ušuškanost, uživanje…tri osećaja koja svako želi u atmosferi svoje spavaće sobe. Dispozicijom nameštaja, odabirom tekstura i bojom nastaje prostor koji vama ponaže da utonete u divan san. Zadovoljni i odmori možete uživati u novim radostima koje život pruža.

Ova soba je osmišljena za njega, mog velikog prijatelja, koji svoje znanje i podršku nesebično deli.  Zato mi je izuzetna čast da budem deo ovog projekta, i da znanjem i inspiracijom dopunim ideje ovog velikog čoveka.

Kao jedan od vlasnika velike globalne korporacije, primoran je na česta putovanja kako bi ispratio dešavanja u različitim zemljama. Jednu četvrtinu godine svoj porodični dom zamenjuje boravkom u hotelskim sobama po čitavom Balkanu. Zbog čestog boravka u Srbiji odlučio se da priušti sebi ʺstalni prostorʺ za povremeni boravak.

Za njega je odmor i dobar san na prvom mestu, zato smo se potrudili da mirnim pastelno-zemljanim tonovima umirimo spoljašnost, koja će mu pomoći da što brže uđe u prazan prostor u sebi. Da uđe u mir.

Autor fotografije_ Relja Ivanjić

Glavni izvođači_ LSG Buildig Solutions