23
јун

Bela kutija iluzije – salon estetske medicine u Beogradu

Glamour Aesthetic Medicine je novi estetske medicine u Beogradu koji se prostire na svega 30 kvadrata, a namera dizajna bila je stvaranje prostora bez granica, prostora koji teče, i koji se menja.

Pojam bela kutija označava statični prostor, dok iluzija predstavlja intervenciju čiji je zadatak da negira krutu formu kutije. Kako bi se postigao neophodan stepen fluidnosti, zidovi unutar prostora su projektovani kao tanke staklene pregrade.

„Uloga bele boje je da unese eleganciju, zlatna pojačava efekat glamura, dok ogledalo pravi iluziju u prostoru reflektujući sve sto je statično a prateći pokret svega što se kreće. Upravo ova igra statičnog/pokretnog ukazuje na promenu i transformaciju unutar prostora u zavisnosti od njegovog korisnika“ – kaže za naš portal Sanja Velisavljević autor ovog enterijera.

Više o ovom enterijeru možete pročitati u nastavku teksta na portalu Dizajnenterijera.rs:

https://www.dizajnenterijera.rs/bela-kutija-iluzije-salon-estetske-medicine-u-beogradu/?fbclid=IwAR30Bm2As0uMYS4mS5Elz1rOcwv4TNI1QzS0N1MJ5ynyV9jykOyCwbAowBI

Pišite nam u komentaru da li ste posetili salon Glamour Aesthetic Medicine i predivnu dr Maju? Kakav je Vaš lični osećaj u ovom prostoru? Jako nam je stalo do Vašeg mišljenja, jer mi smo tu zbog Vas.

Ako još uvek niste posetili ovaj salon, naša je topla preporuka da to uradite I prepustite se potpunom uživanju.